Ibrahimovic på plats på Friends

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimovic på plats på Friends - Sittande i "golfbil" och med landslagschefen Lars Richt som chaufför. På det sättet tog Manchester Uniteds korsbandsskadade Zlatan Ibrahimovic sig runt i Friends Arenas korridorer.

35-åringen, vars kontrakt med Premier League-klubben gäller till och med sista juni, skadade sig i Europa League-kvartsfinalen mot Anderlecht.

Tidigare har tränaren José Mourinho sagt att han vill se Ibrahimovic lyfta bucklan tillsammans med lagkaptenen Wayne Rooney om United vinner Europa League-finalen mot Ajax.

En som saknar den svenske anfallaren i finalen är Ajaxtränaren Peter Bosz.

- Han är en del av Ajax historia, Ibrahimovic. Den mannen har haft en otrolig karriär, så många mästerskap med så många klubbar i olika länder. Han är en personlighet och han presterar fortfarande för en storklubb. Han borde ha spelat den här finalen, men dessvärre är han skadad, sade Bosz under gårdagens presskonferens.

Finalen börjar klockan 20. 45.

Källa - 2017-05-24 20:11

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+