Ibrahimovic stängs av i tre matcher

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimovic stängs av i tre matcher - Det var i slutet av första halvlek i helgens Premier League-match som Ibrahimovic och Mings bråkade som mest. Det hela började med att Mings stämplade svensken i huvudet när Zlatan låg ned utanför straffområdet. Mindre än en minut senare hade Ibrahimovic sänkt Mings med en stenhård armbåge i huvudet.

- Jag vill aldrig skada någon på planen. Mings hoppade in i min armbåge, löd Ibrahimovics försvar i en intervju efter matchen.

Ingen av förseelserna uppmärksammades av domarteamet under matchen, men FA valde att videogranska ärendet efteråt, och båda spelarna anklagades för "våldsamt beteende".

På tisdagen kom domen mot Ibrahimovic: Uniteds svenske anfallare stängs av i tre matcher och missar därmed kvartsfinalmötet med Chelsea i FA-cupen samt ligamatcherna mot Middlesbrough och West Bromwich. Han finns däremot tillgänglig till Uniteds Europa League-möte med ryska Rostov, på bortaplan nu på torsdag, eftersom avstängningen inte gäller matcher i Europaspelet.

Nästa match som Ibrahimovic får spela i England blir mot Everton, den 4 april.

Mings, som också svor sig fri efteråt, har inte fått något straff fastslaget ännu.

Källa - 2017-03-07 16:13

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+