Ibrahimovic straffade Houston

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimovic straffade Houston - På ena sidan Sveriges kanske mest kände fotbollsspelare någonsin, på den andra ett av de mer anonyma svenskproffsen i fotbollsvärlden. Det kunde förstås bara sluta på ett sätt.

Och visst, Zlatan Ibrahimovic satte sitt sjunde mål för säsongen när hans Los Angeles Galaxy vann över Adam Lundqvists Houston.

Ibrahimovics mål kom på straff efter en halvtimmes spel. Han blev själv neddragen framför mål av A J DeLaGarza, vars livtag hade imponerat på de flesta brottningsdomare. Själva straffen satte svensken med ett skott till höger, som målvakten Joe Willis sånär kunde styra ut.

Med ledning i halvtidsvilan såg Galaxy också ut att få revansch mot Houston, som i sista grundseriematchen i fjol vann lagens möte och därmed såg till att Zlatan Ibrahimovic och de andra missade slutspelet. Segern kom, men den satt hårt åt.

Houston kvitterade på straff och fortfarande drygt en timme in i matchen var det ett rättvist resultat i en jämn match som inte bjöd på många klara målchanser. Ibrahimovic hade ett antal skottlägen, men fick se bollen gå utanför eller räddas av Willis.

Sista kvarten ökade Galaxy trycke, Ibrahimovic nickade mot mål ett par gånger, utan att göra ett nytt mål. I stället kunde Diego Polenta nicka in 2-1, med bara två minuter kvar av ordinarie tid.

Los Angeles Galaxy ligger efter sju matcher på andra plats i tabellen, en poäng efter lokalkonkurrenten Los Angeles FC, som dock har en match mer spelad.

Källa - 2019-04-20 07:25

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+