Ibrahimovic tillbaka i Manchester

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimovic tillbaka i Manchester - Zlatan Ibrahimovic är tillbaka på Manchester Uniteds träningsanläggning Carrington, rapporterar flera medier.

I går kväll lade United-talangen Adrian Alvarez ut en Instagrambild på sig själv och Ibrahimovic där de leende poserar i anläggningen.

Men framtiden för den korsbandsskadade svenske anfallsstjärnan är oviss. Tidigare denna månad meddelade Manchester United att klubben inte förlänger kontraktet som går ut den sista juni och spekulationerna om vad som händer härnäst är många.

Det har snackats om en flytt till USA och MLS-klubben Los Angeles Galaxy och i onsdags uppdaterades Ibrahimovics klädmärkes sajt med det något kryptiska budskapet "Welcome to Los Angeles!".

Häromdagen dök 35-åringen upp i Newcastle, där klubben med samma namn är tillbaka i engelska högstaligan Premier League. Några dagar senare var Ibrahimovic i Norge.

Zlatan Ibrahimovic skadade knäet i Europa League-kvartsfinalen mot Anderlecht i april och därmed var säsongen över. Han har sedan opererats och enligt sin agent Mino Raiola kan han spela i två år till.

Källa - 2017-06-23 10:05

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+