Ibrahimovic ute efter rekord

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimovic ute efter rekord - Zlatan Ibrahimovic har gjort mål i samtliga sina tre tävlingsmatcher med Manchester United. Blir det ett fjärde i kväll mot Hull?

I så fall blir han första nyförvärv sedan 1924 att göra det.

Forwardsstjärnan finns på topp och bakom sig har han lagets kapten Wayne Rooney. På var sin kant, i en 4-2-3-1-uppställning, finns Juan Mata och Anthony Martial.

Defensiva mittfältare är Paul Pogba och Marouane Fellaini medan backlinjen består av Luke Shaw, Daley Blind, Eric Bailly och Antonio Valencia. David de Gea vaktar målet.

Manchester United har precis som Hull vunnit båda sina inledande ligamatcher.

Källa - 2016-08-27 18:12

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+