Ingrep mot knivbeväpnad kvinna hyllas av Zlatan

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Ingrep mot knivbeväpnad kvinna hyllas av Zlatan - - Jag saknar ord. Det känns jätte-jätte-jättebra, säger Fidan Bejta till Aftonbladet.

Det var under Svenska Hjältar-galan 2018 som han blev utsedd till Årets skyddsängel och fick motta Zlatan-hyllningen.

För Sydsvenskan har Fidan Bejta tidigare berättat hur han hörde att hans syster ropade utifrån balkongen på Möllevången att en kvinna med en stor kniv jagade barnen nere på gården.

- Jag hörde ordet "kniv" och bara sprang så mycket jag kunde ner för trapporna. Det var barn som skrek och grät överallt, men jag försökte bara hitta kvinnan. berättade han.

Åtta barn misstänks ha blivit attackerade av kvinnan innan Fidan Bejta lyckades sparka ner henne. Bland annat tack vare hans insats skadades inga av barnen. Fidan Bejtas insats hyllades direkt efteråt av polisen och på måndagens gala blev det stående ovationer och mottagande av en prisstatyett. Och alltså en hälsning från Zlatan.

"Tjena Fidan, Zlatan här. Du är den riktiga hjälten. Bra jobbat. Alla är stolta över dig"" sa Zlatan på ett inspelat meddelade.

"Det du gjorde är det inte alla som skulle vågat göra. Fortsätt vara dig själv. Vi behöver fler som dig. "

Fidan Bejta fick också veta att han ska få se Zlatan spela fotboll, oavsett i vilket lag han spelar framöver.

- Jag saknar ord. Att en kung som Zlatan ger mig en sådan hälsning känns jätte-jätte-jättebra, säger Fidan Bejta till Aftonbladet.

Källa - 2018-12-17 22:28

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+