Irbahimovic matchhjälte för Galaxy

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Irbahimovic matchhjälte för Galaxy - Efter två raka matcher utan mål var svensken tillbaka i gammalt gott slag hemma mot Toronto och gjorde båda målen i 2-0-segern. Därmed fick anfallaren jubla i kapp med ett nationaldagsfirande USA.

Men det var inte bara målen - eller firandet - som fick rubriker i natt.

Många fastnade nämligen med blicken på svenskens tröja - eller rättare sagt hans namn på ryggen. I stället för "Ibrahimovic" fick Zlatan den här gången heta "Irbahimovic", något han själv skämtade om efter matchen.

- Nationaldagsfirandet började tidigt för materialaren. Han firade före matchen och inte efter den, säger 37-åringen enligt Daily Breeze.

- Folk kan mitt efternamn, jag är inte orolig för det.

Målen var "Irbas", eller "Ibras", tolfte och trettonde för säsongen och innebär att anfallaren fortsätter att skugga Los Angeles FC:s Carlos Vela i skytteligatoppen (Vela leder på 17 mål).

Svenskens första fullträff kom i den 75:e minuten, då han nickade in ett inlägg från unge mittfältstalangen Efrain Alvarez.

Och med minuten kvar av ordinarie tid fastställde han slutresultatet när han mötte ännu ett inlägg från kanten och rullade in 2-0 bakom Quentin Westberg i bortamålet.

- Självklart kommer jag göra mål, det är mitt sista problem, säger Ibrahimovic.

- Jag måste bara vara på rätt plats vid rätt tillfälle, det är det svåraste, men jag är inte orolig. Den kollektiva insatsen är viktigare än mina mål, om laget gör en bra insats så kommer målen.

Källa - 2019-07-05 07:35