Klart Ibrahimovic till Manchester

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Klart Ibrahimovic till Manchester - Under torsdagen skrev Zlatan Ibrahimovic på sitt Instagramkonto att han spelar i Manchester United nästa säsong.

Dagen efter var den 34-årige svensken i sin nya hemstad och senare bekräftade även den engelska klubben sin värvning på sin webbplats.

"Jag är verkligen glad att spela för Manchester United och ser fram emot att spela i Premier League. Jag kan inte vänta till att jobba med José Mourinho en gång till. Han är en fantastisk manager och jag är redo för den här nya och spännande utmaningen. Jag har njutit av min karriär så här långt och haft många fantastiska minnen. Jag är nu beredd att skapa fler speciella minnen i England.

Källa - 2016-07-01 19:12

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+