Klart med årets Fotbollsgala

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Klart med årets Fotbollsgala - Zlatan Ibrahimovic och Hedvig Lindahl fick guld- respektive diamantbollen i fjol. Vilka spelare får utmärkelserna i år?

Det och betydligt fler pristagare kommer att offentliggöras vid Fotbollsgalan i Globen den 20 november.

"Våra svenska mästare kommer hyllas, en rad prestigefyllda priser delas ut med Diamant- och Guldbollen tillsammans med Fotbollskanalens hederspris som de finaste. Det vore häftigt att få möjlighet att tillsammans fira ett svenskt VM-avancemang på herrsidan men också visa upp fotbollens sociala betydelse", säger Håkan Sjöstrand, Svenska Fotbollförbundets generalsekreterare, i ett pressmeddelande.

Källa - 2017-09-11 16:18

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+