LA stjärnan En dröm att få spela med Zlatan

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

LA stjärnan En dröm att få spela med Zlatan - Både ESPN och L'Equipe placerar Zlatan Ibrahimovic i LA Galaxy i den amerikanska proffsligan, MLS. En affär ska vara så gott som klar.

Och Manchester Uniteds tränare José Mourinho har sagt att klubben inte tänker stoppa sin anfallare om han vill lämna innan kontraktet går ut i sommar.

Skulle svensken skriva på för LA Galaxy kan han bilda anfallspar med mexikanske landslagsmannen Giovani dos Santos, som tidigare spelat för Barcelona och Tottenham.

- Jag vet inte vad som kommer hända, men skulle han komma är han väldigt välkommen och alla skulle säkerligen blivit väldigt glada att honom i laget, säger dos Santos till ESPN.

Mexikanen fortsätter:

Källa - 2018-02-02 09:09

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+