Löfven ser Zlatan i EM

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Löfven ser Zlatan i EM - Stefan Löfven (S) åker ner till den avslutande svenska gruppspelsmatchen i Nice i kväll, via franska huvudstaden Paris.

Där väntar i eftermiddag möten med såväl president Francois Hollande som premiärminister Manuel Valls. Löfven ska även besöka den svenska paviljong som satts upp utanför stadshuset i Paris inom ramen för det kulturprogram som franska myndigheter arrangerar i samband med fotbolls-EM.

De politiska mötena kommer i ett ytterst känsligt läge för både EU och Frankrike. Hollande och Valls brottas på hemmaplan med starka protester mot socialistregeringens nya lagar för arbetsmarknaden, som ogillas kraftigt av flera fackförbund. I morgon håller dessutom Storbritannien sin ödesmättade folkomröstning om fortsatt EU-medlemskap - en omröstning som kommer att få stora konsekvenser för det framtida EU-samarbetet, oavsett om det blir ja eller nej.

Tidigt i kväll sätter sig sedan Löfven på planet för att ta sig ner till Allianz Arena i Nice där Sverige möter Belgien i EM. Om inte Sverige vinner blir matchen samtidigt tack och adjö i blågult för Zlatan Ibrahimovic, Kim Källström, Andreas Isaksson och förbundskapten Erik Hamrén. De slutar i landslaget när EM är över.

Lille, TT:s utsände

Källa - 2016-06-22 10:39

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+