Lustig vill se Zlatan i England

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Lustig vill se Zlatan i England - Det största frågetecknet kring Zlatan Ibrahimovic inför fotbolls-EM handlar inte om anfallarens form (den är dokumenterat lysande) utan om var han kommer att spela nästa säsong. 34-åringen har gjort sitt i Paris Saint-Germain och har ryktesvägen placerats nästan överallt - och senast i Manchester United.

Storklubben sparkade under måndagen tränaren Louis Van Gaal och förväntas snar göra klart med José Mourinho, som är en uttalad favorit hos "Ibra".

Men vad som kommer att ske, och när, är det få som vet.

- Han säger att det finns många som vill ha honom och många som är intresserade av honom, så det är upp till honom att välja, säger landslagsbacken Mikael Lustig.

- Så klart är man intresserad och vill veta vilken klubb han ska spela i. Det blir spännande.

Och Lustig tror att Ibrahimovic skulle passa i United.

- Det är en spelare i världsklass så han kommer att passa vilket lag han än går till.

Zlatan Ibrahimovic fyller 35 år i höst, men Lustig tycker inte att det är dags att "varva ner" i en enklare liga som den kinesiska eller amerikanska ligan MLS.

- Han är ju så pass bra att han hade passat i vilken liga som helst, men han har inte varit i Premier League än och det hade varit kul att se honom där.

Källa - 2016-05-24 11:09

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+