Mata om Zlatan Han är en kämpe

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Mata om Zlatan Han är en kämpe - Premier League-klubben fick klara sig utan Zlatan Ibrahimovic i finalen på Friends Arena. I alla fall på planen. I slutet av matchen var svensken nere vid Manchester Uniteds avbytarbänk och deltog sedan i jublet inne på planen.

Efteråt tog han del av firandet i omklädningsrummet.

- Han var väldigt glad och väldigt stolt. Han har spelat en stor roll för oss i den här cupen, sade lagkompisen Juan Mata.

- Att få vara med om en final här i Sverige, hans land och där han är väldigt omtyckt. . . Det var en speciell dag för honom.

Ibrahimovic skadade sig i Europa League-kvartsfinalen mot Anderlecht.

Korsbandsskadan innebar att säsongen var över och att tiden i Manchester United, där kontraktet går ut sista juni, kan ha nått sitt slut.

Men inte som fotbollsspelare, enligt Juan Mata.

Spanjoren tror att Zlatan Ibrahimovic kommer att spela igen.

- Det var väldigt olyckligt att han skadade sig, och det var olyckligt att det var just nu i hans karriär. Men han är en kämpe och han kommer att slita för att komma tillbaka, sade Mata.

Källa - 2017-05-25 01:27

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+