Mellocirkusen landade i Malmö

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Mellocirkusen landade i Malmö - Mellocirkusen landade i Malmö - och Malmöborna slöt upp.

Kring Malmö arena samlades musikfestsugna under lördagen.

- Mello är fest och uppleva det på plats är underbart och kul, säger Helen Katarina Boszkovics.

Sedan några år är Malmö ett givet stopp för Melodifestivalens. I år var det schlagercirkusens andra deltävling som ägde rum i staden, och kring Malmö arena flockades schlagersugna redan under eftermiddagen.

-Det är tredje året i rad som vi ser deltävling i Malmö. Man måste se det live för att få hela känslan av mellofebern, säger Jonas Löfstedt som slutit upp i sällskap med Therese Löfstedt.

Och även om lördagen den 11 februari 2017 var ett viktigt datum för sydsvenska mellofanatiker var det inte alla som rankade dagen högst det senaste året.

Källa - 2017-02-11 20:25

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+