Mourinhio Zlatan är inte skadad

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Mourinhio Zlatan är inte skadad - I lördagens stormatch där Manchester United slog Arsenal med 3-1 saknades Zlatan på planen. Han fanns inte ens med i truppen - och det är han inte i nästa möte heller.

Under måndagens presskonferens berättade José Mourinho att svensken heller inte kommer finnas med i tisdagens möte mot CSKA Moskva:

- Zlatan är inte skadad. Han behöver jobba väldigt hårt med muskulaturen runt knät som han hade problem med. Och när man jobbar så hårt kommer också tröttheten. Han kommer vara utanför truppen igen i morgon, men jag tror han kommer vara tillbaka som vanligt efter CSKA.

Källa - 2017-12-04 15:28

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+