Mourinho Han är enastående

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Mourinho Han är enastående - Prestationerna talar för sig själva. Med 14 mål sedan flytten från franska Paris SG har Zlatan Ibrahimovic fått en fast plats i Manchester United.

- Om det är svårt att lämna honom utanför? Ja, det är det, säger tränaren José Mourinho.

- Han är helt enastående och han kommer spela i morgon (lördagens match mot West Bromwich).

Mourinho, som känner svensken väl sedan tiden i italienska Inter, visste vad han fick när 35-åringen skrev på ett ettårskontrakt och säger nu att laget har blivit beroende av Ibrahimovics sätt att spela. Samtidigt inser han att anfallaren behöver vila då och då.

- Han är vår ende targetspelare och på det sättet som vi normalt spelar behöver vi honom. Men jag måste låta honom vila ibland, lämna honom utanför laget, säger Mourinho.

Källa - 2016-12-16 17:34

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+