Mourinho Zlatan är inte redo

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Mourinho Zlatan är inte redo - Zlatan Ibrahimovic har hunnit med två inhopp för sitt Manchester United sedan han kommit tillbaka från sin knäskada. En plats i startelvan kan han dock få vänta ett tag till på.

- Han är inte redo. Steg för steg, minut för minut, match för match, säger tränare José Mourinho om den svenska 36-åringens väg tillbaka till full matchform.

Fler inhopp på den vägen lär dock vänta om man ska utgå från Mourinhos uttalanden.

- Det är inte så att vi bara tar in honom i fall vi redan har vunnit eller förlorat. Han är en spelare som alltid är lätt att plocka in i en match så han kommer ha en period av inhopp på 15-20 minuter. Och en dag kommer han vara fysiskt redo. Hans påverkan är alltid positiv. Han är en bra influens, och det oavsett om han spelar eller inte. Han är ännu ett alternativ för oss och det är omöjligt för Romelu Lukaku att spela varenda minut som han gör.

Källa - 2017-11-24 13:32

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+