Mourinho Zlatan är närmare oss.

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Mourinho Zlatan är närmare oss. - Zlatan, som rehabiliterar sig efter knäskadan tidigare i år, beräknas vara tillbaka runt årsskiftet. Men frågan är i vilken klubb.

Mycket tyder på att han blir kvar i Manchester United - det är där han kör sin rehabilitering och det är där som han skrivit in sina söner på fotbollsakademien. Efter rykten om att Milan visat intresse för en återkomzt säger Manchester United-tränaren till italienska Sport Mediaset att det är troligare att Zlatan stannar i England:

- Han kanske stannar hos oss. Han har inget kontrakt men är närmare Manchester.

För ett par veckor sedan skapade Zlatan själv stora rubriker då han efter ett långt möte med sin agent Mino Raiola sa att det kommer komma ett stort avslöjande inom kort.

Läs mer: Zlatan om framtiden: "Kommer ett stort avslöjande snart"

Läs mer: Nya uppgifter om Zlatans framtid i United - då kan han göra comeback

Källa - 2017-08-08 11:32

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+