Mourinho Zlatan kan stanna i United

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Mourinho Zlatan kan stanna i United - Zlatan Ibrahimovic rehabiliterar just nu sin knäskada han ådrog sig i april och väntas vara tillbaka i början av 2018. Ryktena kring vilken klubb svensken hamnar i härnäst har haglat tätt.

En lösning kan vara på gång, rapporterar Aftonbladet och Expressen :

Nu går Uniteds tränare José Mourinho ut och bekräftar att han vill se en fortsättning för Ibrahimovic i klubben.

- Zlatan tror att han kan åstadkomma mer och han vill spela mer på den högsta nivån, så vi pratar om möjligheten för honom att stanna eftersom vi vill att han spelar med oss andra halvan av säsongen, säger Mourinho på en presskonferens enligt Aftonbladet.

Portugisen vidhåller att Ibrahimovic inte bör jäkta med sin rehab:

- Han är skadad, behöver tid att återhämta sig och kommer inte att spela i morgon. Det är inte något brådskande, att vi är desperata för att få det gjort. Jag tror bara att det han presterade förra säsongen inte var tillräckligt för honom, säger Mourinho.

Manchester United inleder Premier League på söndag hemma mot West Ham.

Källa - 2017-08-11 15:55

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+