Mourinho Zlatan ska inte göra galna saker

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Mourinho Zlatan ska inte göra galna saker - Zlatan Ibrahimovics sommar har varit lång.

I slutet av april skadade han sig svårt i Europa League-matchen mot Anderlecht. Ända sedan dess har Zlatan arbetat hårt för att komma tillbaka efter knäskadan.

Den svenske superstjärnan har ju skrivit på ett nytt kontrakt för Manchester United och många hoppas att han ska vara tillbaka före nyår.

En som inte vill att det ska gå för fort är Uniteds tränare José Mourinho.

- Vi behöver honom. Vi väntar på honom. Vi har tålamod och han måste också ha tålamod. Han måste inte vara känslosam, han måste inte försöka göra galna saker för att komma tillbaka snabbare. Han ska ta det lugnt. Steg för steg, förklarade Mourinho till Viasat.

Tidigare i veckan gästade Zlatan Ibrahimovic Volvofabriken i Torslanda och då förklarade han:

- Knät är nästan bra. Jag vill att alla ska ha tålamod. När jag kommer tillbaka så kommer världen få veta det, sade Ibrahimovic från en scen utanför fabriken.

- Ge mig ett par år till där jag ska köra för hela världen. Fortsätt stötta mig, ha tålamod och så kommer jag tillbaka starkare än någonsin, förklarade Zlatan Ibrahimovic.

Källa - 2017-09-13 11:09

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+