Mourinho Zlatan i USA för operation

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Mourinho Zlatan i USA för operation - I måndags uppgav den italienske Sky Italia-journalisten Gianluca DiMarzio, som var först med uppgifterna om att Zlatan Ibrahimovic är korsbandsskadad, att den svenske anfallsstjärnan rest till USA för genomgå en operation.

Det bekräftas nu av Manchester Uniteds tränare José Mourinho.

- Han är i Amerika för att opereras och inleda rehabiliteringen och det är det enda som betyder något för oss, sade portugisen när han fick frågor om Ibrahimovics framtid i klubben.

Enligt DiMarzio opereras Zlatan av den 66-årige läkaren Freddie Fu på onsdagen.

I ett inlägg på Instagram meddelar den 35-årige svensken att han inte tänker lägga av med fotbollen.

"Jag ska ta mig igenom det här och komma tillbaka ännu starkare. En sak är säker, jag bestämmer när det är slut och ingen annan. Att ge upp är inget alternativ. Vi ses snart", skriver han.

Manchester United bekräftade i helgen att Ibrahimovic drabbats av en svår knäskada, utan att ge en prognos för hur länge han kommer att bli borta.

Källa - 2017-04-25 20:20

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+