Ny titel till Ibrahimovic och PSG

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Ny titel till Ibrahimovic och PSG - Supercupen, ligan och på lördagen ligacupen. Trots att Zlatan Ibrahimovic blev mållös så säkrade Paris Saint-Germain sin tredje titel för säsongen när man slog Lille med 2-1 i lördagens ligacupfinal.

Lille kom till Parc de Princes med gott självförtroende efter sex raka segrar i ligan och inledde bra. Men med fem minuter kvar av första halvlek tryckte Javier Pastore in 1-0 till PSG på ett skott som touchade en försvarare.

Zlatan Ibrahimovic var tämligen blek i första halvlek och fyra minuter in i andra fick han se Djibril Sidibe kvittera på en frispark som gick igenom en dålig PSG-mur.

Paris fick Adrian Raboit utvisad efter två gula kort med 20 minuter kvar. Men Lille lyckades inte utnyttja det. I stället gav Angel Di Maria PSG ledningen när han, efter en misslyckad nick av en Lille-back, placerade in bollen bakom Vincent Enyeama.

Enyeama räddade sen först en hörna av Di Maria som var på väg in mål och minuten senare en chip från Ibrahiomovic.

Det var sjätte gången Paris Saint-Germain tog hem ligacupen.

Paris Saint-Germain har även säkrat Ligue 1 och möter Marseille i den franska cupfinalen nästa månad på Stade de France. Dessutom vann man supercupen i början av augusti.

Källa - 2016-04-23 23:03