Nytt mål av Zlatan när Galaxy föll

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Nytt mål av Zlatan när Galaxy föll - Zlatan Ibrahimovic hade en lyckad förstahalvlek. Efter att hemmalaget tagit ledningen spelade "Ibra" fram Carlos Antuna till 1-1 i den 39:e minuten. Och fyra minuter senare höll sig svensken framme och språngnickade in 2-1 från bara några meters håll - hans nionde mål för säsongen.

Men New York Red Bulls kom tillbaka och vände till 3-2. Resultatet fastställdes efter att det avgörande målet blivit videogranskat.

- Vi missade en hel del chanser. hade vi satt dem hade vi vunnit. Men de gjorde det svårt för oss, säger Zlatan Ibrahimovic, enligt mlssoccer. com.

Om han var missnöjd över resultatet var han desto gladare för stödet från läktarplats.

- Jag är glad att de kom. Jag har många fans i Sverige. Jag såg många gula tröjor och flaggor. Jag är glad att de var här och tror att de gillade matchen. De fick se fem mål och jag gjorde ett av dem.

37-åringen tyckte att laget spelade bra, och förtjänade att förlänga förlustfria sviten, som nu stannade på sju matcher.

- Sånt här händer ibland och det är bara att lära sig av det och gå vidare till nästa match och försöka vinna den, vi har lite tillgodo, säger Ibrahimovic.

Källa - 2019-05-04 22:08

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+