Olsson Zlatan och jag messade innan

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Olsson Zlatan och jag messade innan - BIRMINGHAM. Jonas Olsson, 33, tror Zlatan Ibrahimovic, 34, kommer göra stor succé i Premier League.

Blir det så kan West Bromwich-försvararen ta åt sig lite av äran efter att ha gett Zlatan goda råd om flytten.

- Jag hoppas jag tycker det är lika kul att han är här även efter jag har mött honom, säger Olsson.

Utan att briljera spelmässigt har Zlatan Ibrahimovics inledning i Manchester United blivit en succé.

Först ett mycket vackert mål efter bara drygt tre minuters spel i första matchen för Red Devils och sedan matchavgörande 2-1-målet mot regerande mästarna Leicester i Community Shield på Wembley under söndagen.

- Det är kanske inte den viktigaste av pokaler, men det är ändå en titel. Det är viktigt för känslan i laget och för fansen, säger WBA- och landslagsbacken Jonas Olsson när Sportbladet träffar honom för en längre intervju i Birmingham (en längre artikel publiceras senare under veckan).

Rådfrågade Zlatan dig innan han flyttade hit?

- Han messade lite. Men jag tror inte det var min åsikt som vägde så där jättetungt.

Vad undrade han om?

- Om hur stämningen var i England, om klubben skulle passa honom, han frågade lite om Manchester, lite om det sociala och så.

"Ett stort steg"

Det var ganska mycket ändå.

- Ja, hahaha. Men som sagt, jag tror det fanns andra som han tog större intryck av. Det här var ändå ett stort steg för Zlatan. Han har en fantastisk karriär bakom sig men som alla fotbollsspelare, han fyller 35 år och har några år kvar innan det är slut, så vill han bli ihågkommen för det han gjorde senast.

- Jag tror att han tänkte en och två gånger innan han skrev på för Manchester United, säger Jonas Olsson.

När var det han rådfrågade dig?

- Vi messade lite under sena våren och början av sommaren. Jag ska vara ärlig: jag ville ju att han skulle komma hit. Det höjer statusen på ligan ännu mer och det är roligt för mig personligen att få spela mot honom. Jag hoppas jag tycker det är lika roligt efter jag mött honom…! Hahaha.

Vad var din uppmaning?

- Jag skrev att jag trodde att klubben skulle passa honom perfekt, säger Olsson.

- Den personligheten som Zlatan representerar har fansen älskat tidigare när Cantona var där. Den typen av personlighet har Manchester United saknat de senaste åren, menar mittbacken.

För att se mer av intervjun med Jonas Olsson, kolla in tv-inslaget ovan!

Källa - 2016-08-08 19:40

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+