Orden till Zlatan Du är full av skit

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Orden till Zlatan Du är full av skit - Hur vinner man Zlatan Ibrahimovics respekt?

Mino Raiola tror att en dräpande kommentar hjälpte honom få den svenske stjärnans förtroende.

- Jag sa sanningen, säger agenten.

Everton sålde John Stones till Manchester City för en rekordsumma, Bournemouth lånade Jack Wilshere från Arsenal och Leicester fick behålla både Jamie Vardy och Riyad Mahrez.

Men frågan är om inte Mino Raiola personligen blev transferfönstrets store vinnare? Stjärnagenten flyttade tre av sina mest namnkunniga spelare till Manchester United och roffade åt sig en provision på cirka 300 miljoner kronor.

"Förste att säga så"

Hur han lyckades knyta åt sig några av världens mest eftertraktade fotbollsspelare till sitt stall? Genom att säga precis vad han tycker och tänker.

Det är i alla fall Raiolas egen förklaring till varför han lyckades vinna Zlatan Ibrahimovics förtroende när de började jobba ihop år 2003.

- Zlatan gillade mig för att jag var den förste att säga åt honom att han var full av skit. Jag sa åt honom att jobba hårdare medan alla andra bara sa snälla saker åt honom. Jag sa sanningen för att göra honom bättre, säger Raiola i en intervju med TalkSports Jim White.

En bild som rimmar med den Ibrahimovic själv delgav i sin självbiografi "Jag är Zlatan" då han berättade att han uppskattade den italienske agentens raka kommunikation.

"Vinnande projekt"

De två andra spelarna från Mino Raiolas stall som flyttade till Manchester United denna sommar var Henrich Mchitarjan (från Borussia Dortmund) och Paul Pogba (från Juventus).

- Jag är glad för Ibrahimovic och Pogba, de är hungriga efter segrar och Manchester United är ett vinnande projekt, har Raiola tidigare sagt. Käck

Källa - 2016-09-06 00:45

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+