Pogba nära United flytt

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Pogba nära United flytt - Blir Paul Pogba Manchester Uniteds nästa storvärvning? Mycket tyder på det.

Enligt brittiska medier har den engelska storklubben bjudit 100 miljoner pund, motsvarande cirka 1,1 miljarder kronor, för den franske Juventusmittfältaren - något som skulle göra honom till den dyraste fotbollsspelaren genom tiderna.

Pogba, 23, lämnade Manchester United för Juventus så sent som 2012, efter att bara ha gjort en handfull matcher för laget. I Turinklubben fick han sedan sitt stora genombrott, och i det nyligen avslutade EM-slutspelet var han en av hemmanationens bästa spelare.

Manchester United har sedan tidigare värvat Zlatan Ibrahimovic, Henrich Mchitarjan och Eric Bailly under sommaren.

Källa - 2016-07-20 11:31

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+