Proffskollen Flopp för Forsberg i comebacken

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Proffskollen Flopp för Forsberg i comebacken - Stabil hemmaseger mot Watford, 2-0. Zlatan iblandad i förspelet till båda målen.

Andra raka förlusten i ligan och den första på hemmaplan efter sex raka segrar hemma på Elland Road. 0-2 mot Cardiff var en rejäl smäll som Pontus Jansson "slapp" uppleva. "Pontus ringde in före matchen och berättade att han var sjuk, så han är ett frågetecken även på tisdag [hemma mot Bristol City]. Det är snabba turer och om du är sjuk på lördag, så är det osannolikt att du har återhämtat dig till tisdag", sa Leeds manager Garry Monk.

Ingen rolig comeback för Emil Forsberg efter den långa avstängningen - 0-3 hemma mot bottenlaget Hamburg. Det var andra raka förlusten för succélaget Leipzig, som dock behåller sin andraplats i Bundesliga med god marginal för en plats i nästa säsongs Champions League.

Tredje raka förlusten för Bologna, 1-3 borta mot Sampdoria, och Filip Helander fortfarande inte spelbar på grund av sina ryggproblem. Borta från ligaspelet i tre månader nu.

5-0 borta mot Verona var en stor prestigeseger för Stephanie Öhrström. Hon höll nollan mot sitt förra lag på sin forna hemmaplan.

Toulouse har åter börjat plocka poäng. Ny hemmaseger i helgen, 4-0 mot nästjumbon Bastia, men utan större hjälp från klubbens båda svenskar. Ola Toivonen fick hoppa in sista tio, medan Jimmy Durmaz var fast på bänken hela matchen.

Utlånad från Bordeaux, men får inte mycket speltid i Belgien. Fast på banken igen när ligatvåan Anderlecht vann toppmötet med trean Zulte-Waregem med 4-2 på hemmaplan.

Efter en väldigt produktiv period med mål i var och varannan match, så kammade Alex Nilsson noll i helgen och hans lag på Malta likaså. 0-1 mot serieledarna Hibernians var första förlusten efter åtta raka utan nederlag.

Succé i debuten med mål och seger 4-2. Ny seger i helgen, 2-0 mot nästjumbon AE Zakakiou, men Arnason utbytt redan strax före pausvilan.

Varken Rantie eller Mhmeti i truppen när laget föll på bortaplan mot Alanyaspor.

1-0-seger hemma på Rizespor. Adu inhoppare tidigt i andra halvlek, Daniel Larsson utanför truppen

Källa - 2017-02-13 13:18