PSG är bättre utan Zlatan Ibrahimovic

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

PSG är bättre utan Zlatan Ibrahimovic - Zlatan Ibrahimovic har lämnat Ligue 1 och PSG.

Och enligt den tidigare franske landslagsspelaren Bixente Lizarazu är PSG bättre utan Ibra.

- Sanningen är att Zlatan tog upp för mycket utrymme, säger han.

Efter att flytten till Manchester United blivit klar valde Zlatan Ibrahimovic, 34, att skicka en rejäl känga till Ligue 1.

- Ligue 1 var inte i nivå med min talang. Det är den enkla sanningen. När jag gick dit så riskerade jag min image som fotbollsspelare, sa svensken.

"Kollektivet är mycket starkare"

Nu har svensken fått svar på tal.

Den tidigare franske landslagsspelaren, Bixente Lizarazu, tycker att Paris Saint-Germain är ett bättre lag utan Ibrahimovic.

- Skuggan hänger fortfarande kvar om att det är Zlatans PSG. Men Paris klarar sig utan Zlatan och kollektivet är mycket starkare nu vilket är typiskt för nye tränaren Unai Emery, säger Lizarazu i franska tv-programmet Telefoot.

PSG förlorade säsongens första match i söndags mot Monaco med 3-1 och den indirekta ersättaren Edinson Cavani har fått kritik för att ha haft "svårt att fylla tomrummet efter Ibrahimovic och hans 156 mål på fyra år", enligt Le Parisien.

Den kritiken delar dock inte Lizarazu.

- Edinson har startat bra även om han inte kommer göra lika mycket mål som Ibra.

"Tog för mycket utrymme"

Ibrahimovic å andra sidan har fått en drömstart i Manchester United med fyra mål på lika många tävlingsmatcher samt hyllningar för sitt sätt att ta hand om de unga spelarna.

Men i PSG tog svenskens stjärnstatus snarare för mycket plats, enligt Lizarazu.

- Vi ska inte glömma Zlatans alla mål, men sanningen är att han tog upp för mycket utrymme och det kan släppa hos de andra spelarna nu. Tolén

Källa - 2016-08-30 09:44

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+