Rooney Zlatan vinner alltid titlar

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Rooney Zlatan vinner alltid titlar - Manchester United är hemma i England efter kaosturné i Kina. Väl hemma ska laget träna några pass innan de sticker iväg till Göteborg och supermatchen mot Galatasaray. Zlatan har varit befriad från Asientrippen och tränat på egen hand för att ladda batterierna för en förväntat hård säsong i Premier League.

Men nu är det dags att möta de nya lagkamraterna, träningen på torsdag blir den första med United, enligt manutd. com.

- Det ser jag framemot. Jag tycker att han varit en av de bästa målgörarna de senaste tio åren i världsfotbollen och han vinner alltid titlar med de lagen han spelar, säger lagkaptenen i United Wayne Rooney.

Landslagsstjärnan verkar full av beundran för Zlatan.

- Han är en stor karaktär så jag ser framemot att komma hem, träna med Zlatan och förhoppningsvis formar vi ett bra team och gör succé tillsammans.

Wayne Rooney gjorde sitt utspel på Facebook inför sin testimonial mot Everton. Rooney är också optimistisk inför den kommande säsongen och samarbetet med den nye tränaren José Mourinho.

- Det är bara bra. Träningarna har varit tuffa så jag förstår att han vunnit titlar med de klubbar han varit i. Jag har gillat det även om det varit svårt med värmen i Kina. Nu ser bara fram emot att spela matcher, säger Rooney.

Sydsvenskan har tidigare skrivit att det mesta pekar på att Zlatan gör sin debut på lördag i Göteborg och på Uniteds hemsida påpekas att detta är möjligt.

Källa - 2016-07-25 16:09

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+