Så mycket fick AIK för Isak

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Så mycket fick AIK för Isak - Det pratades om 90 miljoner kronor, men Alexander Isaks övergång till Dortmund kanske inte var den dyraste fotbollsövergången i svensk fotboll.

När AIK nu släppt kvartalsredovisningen för årets tre första månader framkom det att intäkterna från de två försäljningarna av Isak och av Ebenezer Ofori, som gick till Stuttgart, uppgick till sammanlagt 89,135 miljoner kronor.

Enligt rapporten fick AIK över 70 miljoner kronor för Isak och strax över 10 miljoner kronor för Ofori.

Klubben skriver att det kan tillkomma "rörliga ersättningar" i kommande kvartal på upp till cirka 20 miljoner kronor.

Ajax fick betala 82,6 miljoner kronor till Malmö FF för värvningen av Zlatan Ibrahimovic 2001, den hittills dyraste övergången i svensk fotboll.

Källa - 2017-05-09 17:27

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+