Skulle bli större än allt Zlatan upplevt

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Skulle bli större än allt Zlatan upplevt - PEROLS. Glöm Manchester United och kom tillbaka till Italien, Zlatan.

Det drömmer de italienska fotbollsexperterna om.

Och allra helst Napoli, om Higuain lämnar.

- Ibra skulle bli en gud i Neapel, det skulle vara större än allt han upplevt i livet, säger RAI:s experttyckare Francesco Repice.

Zlatan Ibrahimovic. Det är spelaren som är på de italienska journalisternas läppar, i väntan på mötet med Sverige och i väntan på att han ska bli klar för en ny klubb. I Italien hoppas många att uppgifterna som pekar mot Manchester United inte stämmer. Landets tyngsta fotbollstyckare vill alla se "Ibra" återvända till Italien, där han spelat och bott i sju år, i Juventus, Inter och Milan.

- United ligger kanske bäst till men om Higuain lämnar finns Napoli där. Zlatan borde gå dit, om han vill avsluta karriären med att bli odödlig och bli en riktig legendar,

säger Francesco Repice på RAI.

"Skulle älska honom"

Han och många italienare säger att Zlatan och Mino Raiola ännu förhandlar med flera klubbar och menar att Napoli vore ett avslut i en klass för sig.

- Med Zlatan vinner Napoli scudetton igen. Det går inte att förstå hur stort det vore i Neapel. Bara han kommer dit blir Ibra en kung, en gud. Staden skulle älska honom, verkligen dyrka honom, säger Repice, som bevakat italiensk fotboll i 30 år för RAI.

Han menar att Zlatan skulle gå i Maradonas fotspår.

- Att vara stor i Napoli är det största som finns i fotbollen. De känslorna som finns där. Staden och klubben är unika. Ibra skulle bli onåbar.

Francesco Repice ler.

- Neapel är en speciell stad men Zlatan skulle bli oberörbar. Han skulle kunna gå ut täckt med äkta guld från huvud till fot och tio Rolexklockor på vardera arm, men ingen skulle röra honom. Så är Neapel. Vad ska han i England och göra när han kan uppleva något sådant!

Francesca Benvenuti på Mediaset instämmer.

- Napoli spelar ju i Champions League också, Zlatan ska vara med där, inte stå utanför! Och om Ibra kom till Napoli skulle han bli älskad som Maradona! Wegerup

Källa - 2016-06-11 16:40

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+