Stannar i United tack vare Zlatan

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Stannar i United tack vare Zlatan - Det ryktades om att Anthony Martial var på väg bort från Manchester United, men efter ett peppande snack från Zlatan Ibrahimovic verkar Martial bli kvar i klubben skriver The Telegraph.

Förra månaden tog Zlatan 21-årige Martial åt sidan och satill anfallaren att det bästa för hans karriär vore att lyssna på vad José Mourinho säger istället för sin agent, som pratat om ett eventuellt lån till Sevilla.

The Telegraph beskriver Zlatans ingripande som det senaste exemplet på svenskens positiva påverkan på klubbkompisarna.

Tack vare Zlatan har Martial insett att Mourinho inte skulle varit så hård mot honom om han inte visste att han skulle vara värd det. Martial gjorde en fin insats mot Wigan i söndags, då Zlatan satt på bänken. Mourinho ska ha sagt innan matchen att om han gör en strålande match får han spela mot Hull på onsdag.

Källa - 2017-01-30 10:28

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+