Succédebut i United av Zlatan

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Succédebut i United av Zlatan - Det var en sådan där härlig sommarkväll när förväntningarna surrade i luften. Och inte blev de mindre när det aviserades att Zlatan skulle spela från start.

Applåderna rungade och publiken stöttade och det måste ha värmt Zlatans hjärta för redan efter fyra minuter gjorde han ett patenterat konstmål. Han drog själv upp anfallet med två snabba direktpass. Bollen sökte sig ut till Antonio Valencia på högerkanten som slog ett inlägg. I bortre delen av straffområdet fanns Zlatan som med en cykelspark skjuter i målvaktens bortre hörn.

Zlatan rörde sig en del neråt i banan och ville ha boll. Han hade några fina finesser och direktpass, men hans lagkamrater i United var dock lite långsamma och försvarsspelet var inte helt intakt.

Därför kunde Galatasaray också göra två mål före paus. Vid kvitteringen kunde inte Zlatan rensa undan en frispark han orsakat själv.

Zlatan gick ut i halvtid då United gjorde fem byten. Tydligen var de spelsugna för det tog inte lång tid innan United var i ledningen med 4-2 efter mål av Fellaini och Wayne Rooney två gånger.

United luftade truppen rejält och gjorde ytterligare sex byten. Det hindrade inte Juan Mata från att fastställa slutresultatet till 5-2.

Källa - 2016-07-30 21:31