Tränaren populärast får träffa Zlatan

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Tränaren populärast får träffa Zlatan - Hon fick ledarpriset och får senare i vår åka till Manchester att se Zlatan Ibrahimovic i Manchester U möta West Bromwich i Premier League.

- Får jag åka med, vädjar sonen Lukas som fanns med i Ystadlaget som vann 12-åringarnas B-slutspel.

Familjerådet får väl ha ett extra sammanträde. Vem vill inte träffa Zlatan. Maken Niklas har nog inget emot att hänga på också.

- Jag hoppas verkligen jag får träffa honom också. Jag jobbade på Rosengård när han invigde sin anläggning där, säger Anna Björklund.

Hon har spelat fotboll i nästan hela sitt liv. Den mesta tiden i Hammenhög där hon förra året hoppade in i reservlaget.

- Det blir fotboll varje dag, säger hon.

41 år gammal är glöden lika stor som när hon började träna som femåring.

- Den här utmärkelsen ger ännu mer energi, menar hon.

Fotbollsresan finns just nu i handbollsstaden Ystad. Det är inte alltid så lätt att hålla igång fotbollsintresset. Anna Björklund är ungdomsansvarig i Ystad IF FF.

- Vi har igång nio åldersgrupper på killsidan. Och förra året startade vi flicklag också. Annars är det Pandora som är de stora bland flickorna, säger Anna Björklund.

Med lag till start i Kompisklassen för ensamkommande flyktingbarn och ledare för P12-laget var Anna Björklund ett populärt val som ledarprofil.

- Anna har genom hela årets turnering utstrålat ett positivt ledarskap präglat av Fair Play som har haft god inverkan på hennes spelare. Dessutom har Anna visat ett stort engagemang som ledare i Skånecupens nya kompisklass, säger tävlingsledaren Per Ågren i en motivering.

Källa - 2017-01-06 20:55

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+