Tror Ibrahimovic går till LA Galaxy

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Tror Ibrahimovic går till LA Galaxy - PARIS/STOCKHOLM. Sedan Zlatan Ibrahimovic under fredagsmorgonen meddelade att han lämnar Paris Saint-Germain spekulerar alla i nästa klubbadress - många tror på Los Angeles Galaxy.

Zlatans agent Mino Raiola kom, enligt uppgifter till Sportbladet, tillbaka från USA i onsdags och har gjort sig oanträffbar sedan dess.

Zlatans 18 närmaste - här är nyckelpersonerna

Livet efter Zlatan börjar för PSG - och för Zlatan. Gårdagens nyheter om att Ibrahimovic lämnar PSG efter säsongen presenterades som ett ömsesidigt beslut, trots att svensken varit mer intresserad av en eventuell fortsättning i klubben, än PSG:s ledning.

Enligt uppgifter till Sportbladet fattade PSG, med president Nasser al-Khelaifi i täten, beslutet efter att PSG slagits ut ur Champions League av Manchester City i andra kvartsfinalmötet den tolfte april. LÄS OCKSÅ Wegerup: Vore slutet på en era

Raiola har varit i USA

Nu tyder mycket på att nästa klubbadress för Ibrahimovic är på andra sidan Atlanten.

Zlatans agent Mino Raiola kom, enligt uppgifter till Sportbladet, tillbaka från USA i onsdags och har gjort sig oanträffbar sedan dess.

Ansedda ESPN skriver också att Ibrahimovic, enligt flera källor till dem, ser ut att vara på väg till MLS, och att det då enbart handlar om Los Angeles Galaxy.

- Jag tror att det kommer hända, säger en källa till ESPN.

Dessutom uppgav Sky Italias reporter Alessandro Alciato redan natten till fredagen att det är 90 procents chans att Zlatanhamnar i Los Angeles Galaxy.

För att värva Zlatan skulle LA Galaxy behöva göra sig av med en av sina "designated players"- de tre stjärnsspelare inom varje MLS-trupp som inte omfattas av regler om lönetak.

Sedan tidigare finns Robbie Keane, Steven Gerrard och Giovani dos Santos i laget.

- Man vet aldrig. Galnare saker har hänt tidigare, säger en icke namn-given klubbdirektör.

Ska tillbaka till PSG

Bredvid huvudspåret LA Galaxy ses Manchester United som ett troligt klubbval.

Men Ibrahimovics tid i PSG ser heller inte ut att vara över.

Både han och klubbens ledning öppnade för en fortsättning i den franska huvudstadsklubben efter den aktiva karriären.

- Det här är inget farväl, det är bara ett "på återseende", säger Zlatan till hemsidan.

Om det är en roll som ledare kring A-laget, ungdomstränare eller rent av sportchef är inte känt i dagsläget. LÄS OCKSÅ PLUS Zlatans garage - med nytt drömåk

Källa - 2016-05-13 00:53

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+