Trots 50 miljoner Östersund vägrar sälja Ghoddos

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Trots 50 miljoner Östersund vägrar sälja Ghoddos - Det var Expressen som rapporterade om jättebudet på Saman Ghoddos. Celta Vigo ska vara villigt att punga ut 50 miljoner för ÖFK:s succéanfallare, som är uppvuxen i Malmö och tidigare representerat bland annat LB07 och Trelleborg. .

Östersund säger dock nej till budet, som skulle innebära att Saman Ghoddos blir allsvenskans dyraste spelare någonsin efter Zlatan Ibrahimovic och Alexander Isak. Detta har gjort Saman Ghoddos agent Nenad Lukic starkt kritisk.

- För mig är det kaxigt och ofattbart att de inte säljer för den summan. Det handlar om en spelare från allsvenskan och kollar du på affärerna som gjorts i allsvenskan genom tiderna skulle den här i så fall bli en av de största affärerna som gjorts, säger Nenad Lukic till Expressen.

I en intervju med Östersunds-Posten bekräftar Östersunds ordförande Daniel Kindberg 50-miljoners budet på Saman Ghoddos - och förklarar klubbens vägran att sälja.

- Vi har sagt att om vi får ett jättebud så måste vi överväga det över ansvar för spelaren och läget i klubben. I dagsläget är det inte ett tillräckligt bud för att han ska släppas. Med en strålande vår så kommer Ghoddos värde och pris att vara högre i sommar, säger Kindberg till ÖP.

Daniel Kindberg stänger dock inte helt dörren för en vinterförsäljning av Saman Ghoddos. Han säger att Celta Vigo vill ha ett möte med ÖFK i veckan. Men Daniel Kindberg uppger ingen summa klubben kräver för att släppa sin stjärnanfallare.

- Jag spekulerar aldrig i summor. Det är ett sammanhang. Det är agenter i det här fallet som försöker utöva påtryckningar genom att använda siffror och summor. Vi bestämmer när vi säljer våra spelare, det gör inga agenter i världen.

Källa - 2018-01-29 11:12

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+