Trycket stort på Zlatan biljetter

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Trycket stort på Zlatan biljetter - Ett av höstens hetaste resmål tycks bli Manchester. Efter nyheten om Zlatan Ibrahimovics övergång till Premier League ökade bokningarna rejält, uppger resebolagen.

Ving konstaterar att 40 procent av alla Manchesterresenärer bokade in sin resa på torsdagskvällen, bara några timmar efter Zlatans besked om att spela för Manchester United i höst.

- Det har varit en hel del bokningar. Som förväntat kommer det att bli ett väldigt sug efter de här biljetterna, säger Magdalena Öhrn.

Även på Steve Perryman har man märkt en kraftig ökning av intresset för staden och lagets matcher.

- Det har ringt väldigt mycket och vi fick in många beställningar om biljetter under natten, säger Klas Hanson, som förklarar att företaget till viss del har varit förberedda på anstormningen.

- Många var förberedda på att beskedet skulle komma just i går, säger han.

Källa - 2016-07-01 11:45

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+