United frias men Fifa utreder Juventus

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

United frias men Fifa utreder Juventus - Manchester United gjorde inget fel i samband med rekordvärvningen av Paul Pogba från Juventus.

Internationella fotbollsförbundet, Fifa, har dock startat en utredning av den italienska klubben.

- Vi kan bekräfta att en disciplinär process har startats mot Juventus, men inte mot Manchester United, säger en talesperson på Fifa till ESPN.

Enligt boken "The Football Leaks: The Dirty Business of Football" tjänade Pogbas agent Mino Raiola motsvarande 450 miljoner kronor på affären, varav 263 miljoner kronor ska ha betalats av Juventus.

Raiola, som även är Zlatan Ibrahimovics agent, ska i fjol ha sagt i en intervju att Juventus inte var ensam ägare till spelrättigheten för Pogba, uppger the Guardian. Juventus skulle därmed kunna bli straffad för att brutit mot förbundet med tredjepartsägande.

Den franske anfallsstjärnan Paul Pogba värvades för ett år sedan till Manchester United för närmare 1 miljard kronor.

Källa - 2017-06-21 08:04

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+