Uppgifter Zlatan kommer till Fotbollsgalan

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Uppgifter Zlatan kommer till Fotbollsgalan - Zlatan Ibrahimovic, Kim Källström och Andreas Isaksson - som alla nyligen slutat i landslaget - kommer till Fotbollsgalan den 21 november för att ta emot hederspriser för sina insatser för svensk fotboll, enligt uppgifter till Expressen.

Alla tre är även nominerade i kategorierna för respektive position, Andreas Isaksson som Årets målvakt, Kim Källström som Årets mittfältare och Zlatan Ibrahimovic som Årets anfallare.

Ibrahimovic kan även vinna ett tredje pris - Guldbollen. Han kan få priset till Sveriges bästa fotbollsspelare för elfte gången i följd.

Fotbollförbundet vill inte bekräfta uppgifterna om hederspriset till landslagsveteranerna.

Kim Källström spelade 131 landskamper, Andreas Isaksson 133. Zlatan Ibrahimovic är tidernas bäste målskytt i landslaget med 62 mål på 116 matcher.

Källa - 2016-11-02 10:25

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+