Ursäkten till Zlatan efter smällaren

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Ursäkten till Zlatan efter smällaren - Zlatan dök upp i Rosengård - men tvingades lämna efter att en smällare kastats i närheten av honom.

Nu ber personen bakom knallen om ursäkt.

- Det var inte så genomtänkt. Jag ber om ursäkt till Zlatan. Jag ville inte skada någon, säger han till Sydsvenskan.

När Zlatan dök i Rosengård i veckan dröjde det av förklarliga skäl inte särskilt länge innan superstjärnan var omringad av mängder av fans.

Mitt i tumultet small det av en smällare och kort senare lämnade Ibrahimovic platsen - där han enligt uppgifter annars hade tänkt att spela in en reklamfilm.

- Han sa "vad håller ni på med, vad sysslar ni med". Sen gav han sig tillbaka sig till bilen han satt i och så åkte de två minibussarna iväg i full fart. Han måste ha blivit riktigt arg, sa ett vittne till Sydsvenskan.


"Inte sjysst gjort av mig"

En uppretad Zlatan har dock fått en ursäkt nu.

- Det var inte så sjysst gjort av mig. Men jag hade ingen dålig baktanke. Det var som en välkomstpresent till Zlatan. Jag har alltid älskat honom. Det är en ära att ha en spelare från Rosengård som höjer vårt namn ute i världen, säger den ansvarige kastaren till Sydsvenskan.

Zlatan själv uttalade sig kort i sin app under gårdagskvällen om vad han gjorde i Malmö.

- Smällde fyrverkerier, konstaterade han skämtsamt.

Källa - 2016-04-16 11:41

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+