Vinnarna om inte Zlatan hade funnits

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Vinnarna om inte Zlatan hade funnits - Ett pris för de ständiga tvåorna bakom Zlatan?

Silverbollen.

- Synd att det inte fanns en sådan, säger Tobias Linderoth, näst bäst 2007.

Det hade varit ett annorlunda tillkännagivande:

- Och tvåan är. . .

Olof Mellberg hade kunnat vinna Silverbollen, priset till Sveriges näst bäste fotbollsspelare två gånger om under de senaste tio åren när hans bästa kompis Zlatan Ibrahimovic tokdominerat.

"Ingen bitterhet"

Fredrik Ljungberg, Anders Svensson, Kim Källström och Andreas Granqvist är andra som också finns med på listan. Alltså, några av Sveriges bästa fotbollsspelare under det senaste decenniet, men som varje år i praktiken varit chanslösa att vinna den finaste individuella titeln, Guldbollen, på grund av en överlägsen Zlatan. Undantaget 2006 när Fredrik Ljungberg mitt i Zlatan-dominansen utsågs till vinnare.

- Jag känner ingen bitterhet. Zlatan har gjort och vunnit saker som ingen annan svensk klarat av tidigare, säger Tobias Linderoth, 37, numera framgångsrik ungdomstränare i Elfsborg.

- Men det låter som en rätt bra tanke med en Silverboll. Synd att det inte fanns en sådan. Det var svårt för oss spelare bakom Zlatan att konkurrera. Wagner

Källa - 2016-11-21 09:33

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+