Zlatan bänkas mot Fenerbahce

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan bänkas mot Fenerbahce - Zlatan Ibrahimovic har gått mållös i nio av de tio senaste matcherna och fått hård kritik.

I Europa Leuage mot Fenerbahce finns stjärnan inte med från start.

Manchester United spelade 0-0 mot Burnley i helgen och Zlatan Ibrahimovic gjorde sin sjätte raka ligamatch utan att näta. Han har fått hård kritik i England den senaste tiden och Manchester Evening News krävde att Ibrahimovic skulle petas.

Längsta måltorkan

I torsdagens Europa League möte på bortaplan mot Fenerbahce finns Zlatan inte med från start. I stället ställer United ut med Wayne Rooney och Anthony Martial på topp.

Zlatans måltorka är den längsta sedan 2007 när han spelade i Inter och svensken har bara gjort mål i en av de tio senaste matcherna. Wahlberg

Källa - 2016-11-03 17:50

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+