Zlatan berättar om skadan

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan berättar om skadan - För första gången berättar Zlatan Ibrahimovic utförligt om skadan som fortfarande håller honom borta från fotbollsplanen. I en intervju med Jan Gradvall, som Aftonbladet publicerar delar av, bekräftar 36-åringen bland annat att det var korsbandet som gick av i matchen mot Anderlecht i april.

- Jag har aldrig haft ont, jag kände bara att jag svalde min tunga. Det var en konstig känsla som jag aldrig har känt innan. Jag sade till mig själv att det bara var en smäll och att jag skulle resa mig och köra vidare, precis som efter alla andra tacklingar, men när jag reste mig upp kände jag att det inte var i balans, säger han i intervjun.

Just nu pågår Ibrahimovics rehabilitering för att kunna göra comeback i Manchester United.

Källa - 2017-11-15 19:03

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+