Zlatan debuterar på lördag

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan debuterar på lördag - Som Sydsvenskan skrev redan i måndags pekar mycket på att Zlatan gör sin debut med Manchester United på lördag i Göteborg.

- Vi har fått sådana indikationer, sa Peter Pettersson Kymmer, pressansvarig för den så kallade supermatchen mot Galatasaray på Ullevi.

Zlatan som inte har tränat tillammans med Manchester United ännu gör sin första träning med laget i dag.

Nu pekar fler uppgifter på att svensken startar mot Galatasaray på lördag.

Det är den lokala tidningen Manchester Evening News som skriver:

"Mourinho menade i förra veckan att 34-åringens kropp är häpnadsväckande och Ibrahimovic håller åtminstone för en halvlek mot det turkiska motståndet", skriver tidningen.

Matchen mot Galatasaray blir det nästsista innan tävlingssäsongen startar med Community Shield-finalen mot Leicester och premiären mot Bournemoth den 13 augusti.

Manchester Evening News skriver dessutom att Mourinho har indikerat att det inte blir några taktiska experiment med bara tre veckor kvar till Premier League-premiären.

Källa - 2016-07-28 11:19

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+