Zlatan Det har blivit mitt land nu, inte kungens

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Det har blivit mitt land nu, inte kungens - Sveriges kung på fotbollsplanen, Zlatan Ibrahimovic, anser sig numera regera över mer än så.

- Jag försöker dela ut glädje, kärlek och min passion för det jag älskar, till mitt folk. För det har blivit mitt land nu, inte kungens, säger han i en intervju med SVT Sport.

Den 13 juni premiärspelar Sverige mot Irland, den första matchen i EM-gruppspelet som för svensk del väntas bli tufft.

- Jag tror att om du bara kollar så här på gruppen så är vi inte favoriter att gå vidare, vi kanske är nertippade totalt, men det var vi också mot Danmark (playoff), där hade vi ingen chans - vad hände? Vi får spela EM och de får kolla på oss. Så man ska inte ta ut något i förskott utan, allt kan hända. Allt kan hända, säger Ibrahimovic.

Källa - 2016-06-09 09:40

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+