Zlatan Det som är mitt nummer

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Det som är mitt nummer - Zlatan Ibrahimovic har själv bekräftat att han är klar för Manchester United.

Nu frågar sig alla United-fans vilket nummer svensken ska få.

Och hur hans namn ska få plats på tröjan?

Ja, det finns faktiskt problem för de Manchester United-fans som redan nu vill beställa sin United-tröja med Zlatan Ibrahimovics namn på. Dels frågan vilket nummer 34-åringen ska få men kanske framförallt svenskens efternamn.

Namnet för långt

Manchester Uniteds klubbshop tillåter nämligen bara tio bokstäver på ryggen av specialbeställda tröjor. Något som innebär att "Ibrahimovic" i så fall stannar vid "Ibrahimovi".

Det lär United lösa lagom till anfallarens presentation men en svårare nöt att knäcka kan bli tröjnumret. Zlatan har genom åren burit fem olika nummer: Nio i Ajax, Juventus och Barcelona, åtta i Inter, elva i Milan, samt 18 och tio i PSG.

Problemet är att inget av de numren är ledigt i United. Av de ordinarie 1-11 är bara nummer två, tre och sex ledigt. Knappast några nummer för en ordinarie anfallare. Även 13, 14 och 15 finns att välja bland men de lär knappast heller tilltala Zlatan.

Kan bli först i PL-historien

The Sun har tidigare rapporterat att Zlatan kommer få Anthony Martials nummer nio samtidigt som fransmannen tar över den legendariska sjuan från floppen Memphis Depay. En annan möjlighet är att Ibrahimovic får nummer elva som i dag bärs av allt annat än ordinarie Adnan Januzaj. The Mirror spekulerar i sin tur i att Zlatan kan göra "en Zlatan" och bli förste spelaren i Premier Leagues historia att löpa ut i nummer 99.

Oavsett vad det blir kan vi vara säkra på vilken siffra Ibrahimovic själv hade önskat.

- Nummer tio är mitt nummer, jag har faktiskt längtat efter att få bära "tian". Det är Maradonas nummer. . . och den spelartypen man är. I Milan hann jag inte ens spela en match i tröjan. Sen bytte jag till PSG och fick nummer 18. Men i Frankrike får man byta nummer, och det var det jag gjorde. Nu fick jag min chans. Även om jag bara fått bära den i sex månader om jag byter klubb sen, sa Zlatan till Kanal 5 efter att äntligen ha fått nummer tio i PSG.

Problemet är bara att en viss Wayne Rooney har tian i United.

Läs mer: Zlatans eviga kamp om nummer tio

DOKUMENT PLUS Ibra & England - 17 år av hån, burop & kärleksförklaringar

Källa - 2016-07-01 11:34

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+