Zlatan dissar Fifa Mitt mål borde varit med

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan dissar Fifa Mitt mål borde varit med - Zlatan Ibrahimovic tycker att något av hans mål borde ha varit nominerat till årets vackraste mål vid Fifa-galan.

- Mitt mål mot LAFC borde ha varit med. Eller mitt 500:e mål. Vi får se om jag är med nästa år, säger han i en videointervju för LA Galaxy.

I debuten för Galaxy, mot Los Angeles FC, fick han till en drömträff på halvvolley. Och karriärens 500:e mål, i matchen mot Toronto, var en hoppklack med ryggen mot mål.

Priset, Puskás Award, gick i stället till Liverpools Mo Salah fick för hans mål mot Everton. Det målet var inte Ibrahimovics favorit.

- Nej, jag tycker Cristiano (Ronaldo) gjorde ett fint mål. Men jag har inte sett kandidaterna. Om inte jag har något mål med är det inte intressant, säger svensken.

Han fick utmärkelsen 2013 för sin cykelspark i landskampen mot England. Och Fifa svarar på Ibrahimovics kritik genom ett twitterinlägg med en bild från den matchen med texten: "Vi har inte glömt dig".

Vd, chefredaktör och ansvarig utgivare: Fredric Karén

Politisk chefredaktör: Tove Lifvendahl

Redaktionschef och stf ansvarig utgivare: Maria Rimpi

Chef SvD Nyheter: Maria Sundén Jelmini

Chef SvD Näringsliv: Daniel Kederstedt

Chef SvD Kultur: Lisa Irenius

Postadress Svenska Dagbladet, 105 17 Stockholm

Besök Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm

Organisationsnummer 902004-3619

Telefon Kundväxel +46 8 618 02 20

Telefon Växel +46 8 13 50 00

Källa - 2018-09-28 07:58

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+