Zlatan får ursäkt efter smällare

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan får ursäkt efter smällare - Smällaren skrämde bort Zlatan från Rosengård.
Nu träder den kastande Malmöbon fram.
- Det var inte så genomtänkt. Jag ber om ursäkt till Zlatan. Jag ville inte skada någon, säger han.

Plötsligt stod han där - en av världens främsta fotbollsspelare. På torsdagseftermiddagen gjorde Zlatan Ibrahimovic ett blixtbesök vid Zlatan court på Rosengård.

Men inte för att spela fotboll, utan för att allt av döma spela in en reklamfilm för Volvo. Hundratals barn strömmade till för att få en glimt av världsstjärnan.

Men stjärnbesöket blev kort. Plötsligt kastades en smällare som exploderade nära Zlatan. Smällen har fångats på bild. Filminspelningen avbröts och Zlatan lämnade i all hast Rosengård.

- Han sa "vad håller ni på med, vad sysslar ni med?" Sen gav han sig tillbaka till bilen han satt i och så åkte de två minibussarna iväg i full fart. Han måste ha blivit riktigt arg, berättade Malmöbon Nicklas Johansson för Sydsvenskan efter smällen.


Läs också: Zlatan Ibrahimovic på Rosengård - fick smällare kastad mot sig

Nu träder Malmöbon som kastade smällaren fram. Och han har lite ångest.

- Det var inte så sjysst gjort av mig. Men jag hade ingen dålig baktanke. Det var som en välkomstpresent till Zlatan. Jag har alltid älskat honom. Det är en ära att ha en spelare från Rosengård som höjer vårt namn ute i världen, säger smällarkastaren.

Han menar att händelsen har överdrivits.

- Det var ingen riktig smällare. Det var bara en sån liten med lite mjöl i. Jag ville inte skada någon. Det var inte så farligt. Jag såg också att Zlatan skrattade. Men det var inte så genomtänkt av mig.

Händelsen har fått stor spridning över hela världen. Själv fick smällarkastaren ingen sömn natten till fredagen.

- Jag har kollat runt på nätet vad jag har skapat. Hela världen snackar om det, säger han.

Enligt honom besökte Zlatan Ibrahimovic Rosengård återigen på fredagsmorgonen. Men utan att bli störd av folk den här gången.

- Han filmade klart och ställde upp på en bild med två kompisar till mig. Zlatan är en del av oss och vårt område. Han är en idol för alla oss på Rosengård. Han ska inte tycka illa om sitt område på grund av min handling. Det kommer inte att ske igen, säger kastaren.

Han som filmade hela händelsen heter Mostafa Naffah.

- Zlatan ska känna sig välkommen. Han är en inspiration för alla Malmöbor och alla i Sverige älskar honom. Vi hoppas få se mer av honom i framtiden. Det är alltid lika kul när han kommer till Malmö, säger Mostafa Naffah.

Källa - 2016-04-15 19:18

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+