Zlatan från start

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan från start - Det har spekulerats och riktats kritik mot Zlatan Ibrahimovic i veckan.

Men svensken får fortsatt förtroende av tränaren José Mourinho.

Zlatan Ibrahimovic finns i startelvan mot Burnley.

Zlatan Ibrahimovic har inte gjort mål på fem raka ligamatcher. Manchester United behöver en seger mot Burnley för att hänga på i tabellen.

Det har spekulerats i media om det inte är dags för tränaren José Mourinho att peta sitt stora nyförvärv. Till förmån för Wayne Rooney, som fick spela i Europa League för en dryg veckan sedan när Zlatan vilades.

Daily Mail hävdade inför matchen att flera spelare i laget vill att Wayne Rooney ska få rollen som anfallare mot Burnley. Den brittiska tabloiden påstår att flera spelare anser att Zlatan Ibrahimovic ska ställas över i helgen.

Men Zlatan Ibrahimovic, som gjorde assist till segermålet i Ligacupmatchen mot Manchester City i veckan, får dock fortsatt förtroende.

Han finns med i startelvan. Matchen börjar 16. 00 och kanske det är dags för Zlatan att hitta målet igen.

Anfallaren har själva kommenterat måltorkan i sin app "Zlatan Unplugged" inför mötet med Burnley. Där har han yttrat sig allmänt angående måltorkan i Premier League.

"Målen kommer när de kommer, så har det alltid varit. Det är mycket nytt här så innan allt klickar tar det tid", säger Zlatan i appen.

Starelvan: 22 minJoel Åberg-EXPRESSENLaguppställningarna är släppta!
Manchester United: De Gea - Darmian-Rojo-Blind-Shaw,Herrera-Pogba
Lingard-Mata-Rashford - Ibrahimovic.

Följ Manchester United-Burnley här!

Källa - 2016-10-29 15:24

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+