Zlatan frontar tröjlansering

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan frontar tröjlansering - Zlatan Ibrahimovic är inte med på Manchester Uniteds Asien-turné - men han står i centrum när klubben lanserar den nya matchtröjan.

Den svenske anfallsstjärnan kommer att bära nummer 9 på tröjan, som går i två nyanser av rött. Inspirationen hämtas från 1878, då den nybildade klubben Newton Heath - blev Manchester United 1902 - bar just tvåtonade tröjor.

Det nya matchstället kommer att användas för första gången i träningsmötet med lokalrivalen Manchester City i Peking på måndag. Då är inte Zlatan Ibrahimovic med i laget.

Källa - 2016-07-23 10:01

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+